Alt inden for indendørs og udendørs murerarbejde i Vordingborg


Alt inden for murerarbejde
Har du brug for en kompetent murer, der leverer kvalitetsarbejde hver gang? Hos Helge Jørgen Mortensen ApS tilbyder vi alt inden for murerarbejde – små såvel som store opgaver. Vi har stor erfaring med nybyggeri, til- og ombygninger for både private og erhverv.

Nyt hus, badeværelse eller renovering af murværket?
Der kan være mange grunde til at kontakte en murer. Måske skal du have bygget nyt hus, eller så trænger dit nuværende hus til en renovering af murværket. Måske ønsker du mere plads i din bolig eller et nyt badeværelse? Uanset hvad din opgave er, kan vi professionelt og effektivt tages os af den.

Mangler du inspiration til dit projekt?
Er du i tvivl om, hvordan dit projekt skal se ud, bidrager vi gerne med inspiration. Gennem rådgivning og vejledning kan vi hjælpe dig med at få en mere klar idé om dit projekt. Skal du have foretaget en entreprise, udfører vi også entreprenørarbejde – så slipper du for selv at skulle overskue et større projekt.

Vi ser frem til at høre fra dig
Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe til indehaver Helge Mortensen på 40 53 63 43.

KONTAKT OS

Helge Jørgen Mortensen ApS


Kastrupvej 1

4760 Vordinborg


40 53 63 43

55 34 63 43

helge@hjm-aps.dk

Top